Sound ofcsabika

Évente

0 +
Koncert
0 +
Fesztivál
0 +
Résztvevő

Rólunk

Dobai Csaba 2010 óta részese az erdélyi, romániai és részben a magyarországi zeneiparnak.

Rendszeres résztvevője és együttműködője a zeneipari helyszíneknek és rendezvényeknek, koncerteknek, fesztiváloknak és zeneipari történéseknek. 2015 óta dolgozik állandóan zenekarokkal, klubokkal, fesztiválokkal és hangtechnikai nagyvállalkozásokkal. Hangmesteri végzettsége mellett Kommunikáció és közkapcsolatok egyetemet is végzett, ami által több hasznos szerepet is vállal az iparág egyéb szegmenseiben, hiszen olykor zenei rendezvények szervezésében és lebonyolításában is részt vesz, valamint stage manager és tour manager feladatot is vállal. 2021 őszén létrehozta Erdély 1. magyar zenei podcastjét a színpadON podcastet.
Amit nyujtunk

Szolgáltatások

01

Zenészeknek/
zenekaroknak

Zenészeknek/
zenekaroknak

Segítünk zenekarodnak felkészülni a koncertezésre! Technikai rider, felszerelés optimalizálása, bemutatkozó dal rögzítése, turnézási gyorstalpalóra van szükségetek? Esetleg arra vágytok, hogy felejthetetlen élmény legyen a közönségnek ahogy megszólal a zenekar a színpadon? Ezeket mind ránk bízhatod. Továbbá, ha népszerűsíteni szeretnéd magad a zeneiparban, abban is tudunk segíteni.

02

Cégeknek/
vállalkozásoknak

Megalkotjuk személyre szabott rádió reklámodat, de az audiovizuális tartalmaidnak is készítünk „pöpecül” szóló hanganyagot. Ha esetleg népszerűsítenéd vállalkozásod podcasted által, akkor átvállaljuk annak gyártását is. De ha mondjuk céges bulira készültök és nem tudjátok milyen zenekart hívjatok és hogy oldjátok meg a megszólalását, ne stresszeljétek magatok, bízzátok ránk! Vagy ha csak népszerűsíteni szeretnétek magatokat a zeneiparban, akkor abban is segítünk!

03

Rendezvény-
szervezőknek

Rendezvény-
szervezőknek

Koncert, zenei vagy egyéb eseményt szerveztek és nem tudjátok, hogy a hátsó sor hogy fogja azt hallani? Vagy még a megfelelő zenekar sincs meg? Esetleg egy stage managerre van szükségetek, hogy minden gördülékenyen menjen? Forduljatok bizalommal hozzánk, segítünk megoldani!
tekintsd meg

Galéria

Fotó
Videó

színpadON podcast

Bár külsőre nem mindig látszik, mégis mindig történik valami izgalmas az erdélyi zenei életben is. Igaz, hogy az erdélyi zeneipar kisebb, mint nyugati társai, ugyanakkor rengeteg tehetséges és nagyszerű zenész, zenekar, szakember van köztünk. A fesztiválok, zenei események, a zene körüli történetek sem elhanyagolhatók, hisz akad belőlük bőven, ha az ember olyan helyen jár. A színpadON podcast ezt, az erdélyi zenei életet hivatott bemutatni, interjúkkal, szórakoztató játékokkal, vicces és érdekes történetekkel. Erdély 1. zenei podcastjének műsorai folyamatosan fejlődnek, bővülnek és egyre több teret adnak a zenészeknek, ezáltal több élményt nyújtanak a közönségnek. A podcast elérhető a streaming felületeken a Sound of Csabika oldalon vagy a színpadON cím alatt, illetve a videós tartalmakat a Facebook, Youtube, Instagram és TikTok oldalakon tudják követni az érdeklődők.

Amennyiben fontosnak tartod, hogy fejlődjön az erdélyi zeneipar és egyre jobb zenéket halljunk, amelyek új lendületet adnak hétköznapjainknak, akkor te is támogathatod az alábbi számlaszámra küldve adományodat:

BIC / Sort Code:

BRELROBU

IBAN / Account Number:

RO93 BREL 0005 5065 9505 0100